Absoluut Aalsmeer wil geen 'ellenlang verhaal'

Voor het eerst laat de nieuwe politieke partij in Aalsmeer middels een persbericht van zich horen. Absoluut Aalsmeer, een initiatief van de bij AB opgestapte Dick Kuin, die wordt bijgestaan door Peter Smolders en Martijn Schok, zegt te werken aan een verkiezingsprogramma. "Op voorhand kunnen we aangeven dat dit geen ellenlang verhaal gaat worden," aldus de partij.

Volgens de initiatiefnemers van de nieuwe partij is de kans groot dat zij voorzien in de lacune die wordt achtergelaten vanwege het niet meer meedoen van AB.

Mensen gezocht
Er worden overigens nog mensen gezocht die zich voor de partij willen inzetten. Daarbij wordt gerekend op een zeer brede vertegenwoordiging uit alle lagen van de inwoners van gemeente. Lidmaatschap van deze nieuwe partij is niet noodzakelijk. Er worden geen leden gezocht. Wel inwoners die zich betrokken voelen bij het reilen en zeilen van de gemeente en daar graag met Absoluut Aalsmeer over van gedachten willen wisselen. Nieuw is volgens de partij ook dat er geen gelden van donateurs worden aangenomen.

Via het mailadres info@absoluutaalsmeer.nl kunnen geïnteresseerden hun vragen stellen of zich aanmelden.

Geen reacties

Add a Comment