B&W met bus de wijk in

Het college van burgemeester en wethouders zegt graag van inwoners te horen wat zij belangrijk vinden in onze gemeente. Daarom biedt B&W de Aalsmeerders gelegenheid met hen in gesprek te gaan. Niet het voor de hand liggende gemeentehuis maar een bus is de plek waarin de ontmoetingen plaatsvinden. Driemaal wordt deze koffiebus daarvoor ingezet, te beginnen op zaterdag 8 december in de Zijdstraat. 
 
Het college zegt ambities en plannen te hebben, maar ook voor grote uitdagingen te staan: "Hoe zorgen wij er met elkaar voor dat Aalsmeer ook in de toekomst een fijne gemeente blijft om te wonen, te leven en te werken?"
 
Om op die en mogelijke andere vragen antwoorden te krijgen, bezoekt het viertal komende periode drie kernen: Aalsmeer Dorp, Nieuw Oosteinde en Kudelstaart.  
 
Het eerste bezoek vindt zoals gemeld plaats op 8 december in Aalsmeer Dorp. 
Tussen 14.00 en 15.30 uur parkeren burgemeester en wethouders de bus op de kruising van de Zijdstraat en de Weteringstraat. Wanneer de bus met B&W de andere locaties aandoet, is nog niet bekend.
 
Foto: Het college van B&W met van links naar rechts Robbert-Jan van Duijn, Robert van Rijn, Jeroen Nobel en Wilma Alink-Scheltema. Foto archief AV
 
(advertentie)
 
 

2 Reacties

Add a Comment