Vrijstelling nachtvluchtverbod besproken in Commissie

Het Presidium van de gemeenteraad heeft aangegeven in de openbare raadscommissie van donderdag 13 september 2018 de vrijstelling te willen bespreken die is verleend door de minister. Het gaat hierbij om het nachtvluchtverbod van de Aalsmeerbaan. 

Dit als reactie op de ontheffing die de Minister van Infrastructuur & Waterstaat  heeft verleend aan de Luchtverkeersleiding (LVNL) om de Aalsmeerbaan de komende negen maanden te gebruiken voor nachtvluchten. Vanwege de verbouwing van de verkeerstoren zou dit in extreme gevallen kunnen gebeuren. LVNL gaat er op basis van prognoses vanuit dat het maximaal vier nachten zal voorkomen. (Lees hier het artikel wat we eerder publiceerden)

De bespreking vindt in de commissievergadering plaats waarmee inwoners van Aalsmeer de gelegenheid wordt geboden om in te spreken. 

Mensen die hier gebruik van willen maken, kunnen zich aanaanmelden bij de Griffie via griffie@aalsmeer.nl of telefonisch (0297 387584 / 387515). Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de vergadering. 

De commissievergadering is openbaar. Toehoorders zijn van harte welkom om de bijeenkomsten op de publieke tribune bij te wonen. De bijeenkomst kan ook worden gevolgd via de livestream vanaf de gemeentelijke website of achteraf terug worden gekeken. 

Aanvang: 20.00 uur

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel