VVD bank zaterdag in Oost

Deze tijd worden er in Aalsmeer veel activiteiten ontplooid door alle politieke partijen. VVD Aalsmeer-Kudelstaart zegt in een persbericht niet te geloven in die aanpak. “Kiezers zijn niet gek,” vindt VVD fractievoorzitter en lijsttrekker Robert van Rijn, “wanneer de inwoners je vier jaar lang niet zien en dan plotseling twee weken voor de verkiezingen wel, dan gelooft geen kiezer je verhaal.”

VVD Aalsmeer-Kudelstaart zegt daarom bewust te hebben gekozen voor een zogenaamde 'continue aanwezigheid'. Kandidaat-raadslid en campagneleider Nanda Hauet: “We zijn al langer in gesprek met de inwoners en ondernemers. Zo gingen we bijvoorbeeld het afgelopen jaar met onze VVD bank op pad. Inwoners en ondernemers van alle wijken werden uitgenodigd om plaats te nemen en met ons in gesprek te gaan. Dit leverde goede gesprekken op en veel input voor ons werk in de gemeenteraad. Per slot van rekening zit je in de gemeenteraad om je inwoners te vertegenwoordigen.” 

In het zonnetje
Ook werden bedrijven bezocht en werd die input meegenomen naar de gemeenteraad. Bovendien zet VVD Aalsmeer-Kudelstaart ieder jaar een persoon of organisatie in het zonnetje die veel doet voor de gemeenschap. Dat gebeurt rondom Valentijnsdag. Dit jaar was dat ondernemer en aanjager van vele evenementen Mike van der Laarse.

Hart voor Aalsmeer
VVD fractievoorzitter Robert van Rijn over de werkwijze van de VVD: “Als team proberen wij al vier jaar lang met inwoners en bedrijven in contact te staan, niet alleen vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt dat we ons werk in de gemeenteraad ook beter kunnen doen. Wij hebben een team met een hart voor Aalsmeer. Wij geloven erin dat inwoners van Aalsmeer dit zien en zullen belonen met een stem voor VVD Aalsmeer-Kudelstaart.

Zaterdag 17 maart om 12.00 uur staat de inmiddels bekende bank op het Poldermeesterplein in Aalsmeer Nieuw-Oosteinde. Daar kan de burger plaatsnemen en gesprekken voeren met de fractieleden over alle mogelijke onderwerpen.

Foto VVD

(advertentie)

 

1 Reactie

 • jacques kesting :

  Ik begrijp het niet wat u bedoeld met de kiezers zijn niet gek.
  Heb het politieke boek gelezen van de auteur Tom van der Meer, niet de kiezer is gek en dat is heel iets anders.
  Aalsmeer Inzicht daar hebben heel veel van kunnen leren.
  Hoop in het politieke debat dat het onder de aandacht komt..
  Standpunten/Doelstelling/Afspraken/Duurzaamheid/Economie/Veiligheid/Woonvoorzieningen/jong/oud/Werk en inkomen.

  VR GR Jacques,

Add a Comment