VVD bank zaterdag in Oost

Deze tijd worden er in Aalsmeer veel activiteiten ontplooid door alle politieke partijen. VVD Aalsmeer-Kudelstaart zegt in een persbericht niet te geloven in die aanpak. “Kiezers zijn niet gek,” vindt VVD fractievoorzitter en lijsttrekker Robert van Rijn, “wanneer de inwoners je vier jaar lang niet zien en dan plotseling twee weken voor de verkiezingen wel, dan gelooft geen kiezer je verhaal.”

VVD Aalsmeer-Kudelstaart zegt daarom bewust te hebben gekozen voor een zogenaamde 'continue aanwezigheid'. Kandidaat-raadslid en campagneleider Nanda Hauet: “We zijn al langer in gesprek met de inwoners en ondernemers. Zo gingen we bijvoorbeeld het afgelopen jaar met onze VVD bank op pad. Inwoners en ondernemers van alle wijken werden uitgenodigd om plaats te nemen en met ons in gesprek te gaan. Dit leverde goede gesprekken op en veel input voor ons werk in de gemeenteraad. Per slot van rekening zit je in de gemeenteraad om je inwoners te vertegenwoordigen.” 

In het zonnetje
Ook werden bedrijven bezocht en werd die input meegenomen naar de gemeenteraad. Bovendien zet VVD Aalsmeer-Kudelstaart ieder jaar een persoon of organisatie in het zonnetje die veel doet voor de gemeenschap. Dat gebeurt rondom Valentijnsdag. Dit jaar was dat ondernemer en aanjager van vele evenementen Mike van der Laarse.

Hart voor Aalsmeer
VVD fractievoorzitter Robert van Rijn over de werkwijze van de VVD: “Als team proberen wij al vier jaar lang met inwoners en bedrijven in contact te staan, niet alleen vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt dat we ons werk in de gemeenteraad ook beter kunnen doen. Wij hebben een team met een hart voor Aalsmeer. Wij geloven erin dat inwoners van Aalsmeer dit zien en zullen belonen met een stem voor VVD Aalsmeer-Kudelstaart.

Zaterdag 17 maart om 12.00 uur staat de inmiddels bekende bank op het Poldermeesterplein in Aalsmeer Nieuw-Oosteinde. Daar kan de burger plaatsnemen en gesprekken voeren met de fractieleden over alle mogelijke onderwerpen.

Foto VVD

(advertentie)

 

2 reacties

  1. Ik begrijp het niet wat u bedoeld met de kiezers zijn niet gek.
    Heb het politieke boek gelezen van de auteur Tom van der Meer, niet de kiezer is gek en dat is heel iets anders.
    Aalsmeer Inzicht daar hebben heel veel van kunnen leren.
    Hoop in het politieke debat dat het onder de aandacht komt..
    Standpunten/Doelstelling/Afspraken/Duurzaamheid/Economie/Veiligheid/Woonvoorzieningen/jong/oud/Werk en inkomen.

    VR GR Jacques,

  2. Beste VVD,
    Het spreekt burgers erg aan om continue aanwezig te zijn. Dus als ik zo vrij mag zijn heb ik jullie ‘continue aanwezigheid’ van afgelopen jaren even op een rijtje gezet.

    2014: (per juni, start nieuwe periode) 2 werkbezoeken in 2014

    2015: 1 ondernemers event, 1 keer vrijwilligers in het zonnetje. 1 keer bezoek bedrijf met VVD regio fracties.

    2016: 1 keer vrijwilligers in het zonnetje

    2017: 2 bijeenkomsten (nieuwjaar). 1 keer vrijwilligers in zonnetje.

    vanaf zomer 2017 de bank geïntroduceerd (start campagne?)
    4 keer bank neergezet + 2 werkbezoeken

    2018: 1 nieuwjaarsreceptie,2 werkbezoeken , en iemand in zonnetje gezet+ 2/3bank

    Mijn persoonlijke conclusie na een avondje amateur journalistiek. Jullie zijn vanaf september 2017 tot heden al meer ‘continue aanwezig’ geweest dan de 3,5 jaar daarvoor bij elkaar opgeteld. Ik zou zeggen continue aanwezig is een Halbe waarheid.

    Met vriendelijke groet,
    Continue check

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel