Drie welkome punten voor RKDES

In Roelofarendsveen tegen VWC pakte RKDES weer eens drie punten. Verheugd reageerde verdediger en hoofdrolspeler Ivo Lentjes (twee genomen penalty’s) direct na de wedstrijd vanuit de auto dat het wel weer eens lekker was om te winnen na een aantal verliespartijen. Zeker ook omdat het een uitwedstrijd betrof op echt gras tegen een tegenstander die ongeveer op gelijke hoogte stond.

De 0-1 scoorde Ivo Lentjes uit een penalty na hands van een WVC-speler. 0-2 Werd het door Arnaud van Leeuwen na een mooie stift van ongeveer 20 meter.  Het had 0-3 kunnen worden als Lentjes ook zijn tweede penalty had benut. Lentjes:  “Ik schoot hem te zacht in.” Daarna werd het 1-2, maar vlak voor tijd maakte Indy van Koert uit een corner en een scrimmage 1-3. De laatste minuten waren nog hectisch maar keeper Tijn Kraak bewees opnieuw zijn waarde met meerdere knappe reddingen.

Goede prestatie
Lentjes: “We hadden eerder de 1-3 moeten maken, want nu kregen we het aan het einde nog onnodig moeilijk. De tweede helft was het ook wat meer vechtvoetbal wat ons normaal gesproken niet zo goed ligt, maar deze keer ging het ons goed af. Ik ben tevreden, omdat we na deze wedstrijd zijn gestegen naar de vierde plaats en dat vind ik een goede prestatie als promovendus,” aldus de verdediger die zegt bijzonder uit te kijken naar de volgende wedstrijd, komende zondag uit tegen koploper ALTIOR in Langeraar.