FC Aalsmeer verliest in Volendam

(Klik hier voor videoverslag) De tweede plek in de eerste klasse A. Dat is waar Volendam nu staat. Terwijl het zaterdagteam van FC Aalsmeer ergens in de middenmoot bivakkeert. Hoe anders was dat de eerste seizoenshelft toen de ploeg van Cor van Garderen een serieuze titelkandidaat leek met een fraaie reeks gewonnen wedstrijden en een tweede plek op de ranglijst.

Aalsmeer moest zaterdag in en tegen Volendam laten zien dat het nog steeds kan voetballen. Het team, danig verzwakt door afwezigheid van de tweeling Lulinho en Lilinho Martins en Sander Aznar Martinez, hield lang stand maar kon  niet voorkomen dat Volendam in de 60e minuut de enige treffer van de middag maakte.

Komende zaterdag ontvangt Aalsmeer de voetballers uit dat andere IJsselmeerdorp: Marken. Een buitenkans om het blazoen na drie verlieswedstrijden op rij weer wat op te vijzelen. Marken bungelt helemaal onderaan met vijf schamele punten. Deze wedstrijd is de eerste in de afsluitende reeks van negen, die bepaalt wie de laatste periodekampioen wordt.

Bron Voetbalinaalsmeer.nl

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment