FIQAS Aalsmeer wordt Greenpark Tigers

Het hing al een tijdje in de lucht. Handbalvereniging Aalsmeer kreeg een nieuwe sponsor en dat de club daarmee aan het nabij gelegen Greenpark gelinkt zou worden, was bij intimi ook al wel bekend. Gisteren kwam de officiële mededeling. Vanaf het nieuwe seizoen verdedigen de handballers onder de naam 'Greenpark Tigers' de eer van hun club en dorp. Vereniging Greenpark Management geeft aan voor tenminste drie jaar hoofdsponsor van de handbalvereniging te willen zijn.

Het is de vierde sponsor die de bedrijfsnaam aan de club verbindt: Maar na Thrifty Aalsmeer, ShowbizCity Aalsmeer en FIQAS Aalsmeer is het voor het eerst dat de plaatsnaam uit de clubnaam verdwenen is. Misschien niet officieel, de volledige naam luidt Greenpark Handbal Aalsmeer, maar als 'Greenpark Tigers' trekken alle handballers van de club de komende drie jaar ten strijde.

Sport als bindmiddel
Vorige sponsor FIQAS is achttien jaar hoofdsponsor geweest. Het softwarebedrijf blijft bij de club betrokken maar doet een stap terug als grootste geldschieter. Die rol is nu dus weggelegd voor 
Vereniging Greenpark Management (VGM) waarvan John Celie de woordvoerder is. "We houden ons als vereniging op het bedrijventerrein vooral bezig met schoon, heel en veilig maar we vinden dat er meer moet zijn om ons met elkaar te verenigen en te binden. Sport is daar een uitgelezen middel voor. En als je de nummer één handbalclub van Nederland op je park hebt, dan kunnen we er niet omheen die te gaan sponsoren," aldus Celie. 

Buurt meer betrekken
In een persbericht zegt VGM met de sponsoring Aalsmeer in een sportief daglicht te willen stellen. De sponsoring maakt het volgens hen voor de buurt mogelijk meer betrokken te worden bij de handbalvereniging. Daarnaast geeft Greenpark Management aan sport voor de jeugd belangrijk te vinden en dit meer toegankelijk te maken voor deze doelgroep uit de omgeving. De accommodatie van de handbalvereniging wordt gezien als een mooie locatie om bijvoorbeeld sportdagen te organiseren.  

Foto's: (vlnr) voorzitter van de handbalvereniging Mike van der Laarse samen met Rob Geleijn van FIQAS en John Celie van Vereniging Greenpark Management. (Foto's Greenpark Handbal Aalsmeer) 

(advertentie)

 

 

Geen reacties

Add a Comment