Green Park kansloos ten onder

De handballers van Green Park spelen tot nu toe een zeer wisselvallend
seizoen. De ene week briljant spel, de daarop volgende week onherkenbaar met
dure verliespunten als gevolg. Thuis tegen Herpertz Bevo legde Aalsmeer het af. Om vierde te blijven in de BeNeLeague en Bevo onder zich te houden had het moeten winnen van de ploeg uit Panningen. Met ruime cijfers (25-31) bleef Green Park echter met lege handen achter.

Coach Bert Bouwer moet hier ongetwijfeld moedeloos van worden. Dit was zaterdagavond ook het geval met betrekking tot beide scheidsrechters, de heren Tuinstra en Evers. Niet dat de nederlaag daaraan te wijten was maar zowel Bouwer als Bevo-coach Jo Smeets hieven regelmatig de armen ten hemel omtrent de dubieuze beslissingen van het arbitrale duo.

Man van de wedstrijd
Het team speelde vanaf het begin uitermate zwak en keek binnen een kwartier al tegen een ruime achterstand van vijf doelpunten aan. Mede door
uitstekend keeperswerk van Bevo-doelman Bram van Grunsven (foto) die uitgroeide tot de man van de wedstrijd. Aan de andere kant van het veld kon doelman Marco Verbeij geen potten breken en werd bij iedere aanval vanuit beide hoeken kansloos gepasseerd.

Verweer gebroken
Pas halverwege de tweede helft konden de Aalsmeerders 
het tij enigszins keren en verkleinden zij de achterstand tot twee punten. Het matig opgekomen thuispubliek begon er weer in te geloven totdat Bevo via enkele break-outs weer naar zes punten verschil uitliep met nog acht minuten op de klok. Het verweer was definitief gebroken en bij de Panningers stonden spelers en staf al te juichen voordat het laatste fluitsignaal geklonken had. 

De enige speler bij Green Park die een voldoende haalde was Vaidas
Trainavicius. Het team van Bouwer heeft inmiddels al negen verliespunten en zakt
nu af naar een vijfde plaats, in punten gelijk met Herpertz Bevo. Op basis van meer gescoorde doelpunten staat Bevo vierde.

Foto's en tekst Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Telefoonmaken.nl

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment