Malaise bij Green Park Aalsmeer

Het wil dit seizoen vooralsnog maar niet vlotten met de Aalsmeerse handballers. Na drie nederlagen en slechts één overwinning op Volendam moest het team van Bert Bouwer ook zaterdag zijn meerdere erkennen in het Limburgse Herpertz Bevo uit Panningen.

Verzachtende omstandigheid is wellicht het feit dat een aantal goede en ervaren spelers vertrokken zijn, maar dat neemt niet weg dat er momenteel zeer slordig met de kansen omgesprongen wordt en dat ook het veldspel veel te wensen over laat.

Muisstil
Tot de 21e minuut had Aalsmeer een voorsprong met een marge van drie doelpunten. Daarna zakte de ploeg ver terug en kon Bevo met een voorsprong van 14-16 de rust in gaan. In het tweede gedeelte werd deze voorsprong uitgebouwd en in de achtste minuut gaf de stand op het scorebord 16-21 aan. Het werd muisstil op de tribunes, waarop ook Robin Boomhouwer plaats genomen had, van de slecht bezette Bloemhof en ook de spelers van Green Park geloofden niet meer in een goede afloop.

Veel te sleutelen
Na het eindsignaal van het arbitrale duo Weijmans/Wolbertus keken de spelers vol ongeloof naar de stand: 30-35.De vierde forse nederlaag was een feit en het is curieus dat zowel Green Park als Volendam ieder met twee punten onderaan de ranglijst bungelen. Dit zijn de teams die vorig seizoen respectievelijk landskampioen en bekerwinnaar waren. Het zullen de mysterieuze krachten in de sport zijn. Bert Bouwer heeft nog veel te sleutelen aan zijn team.

Tekst en foto's: Jaap Maars (meer foto's in de gallery onder de advertentie van Sparnaaij)