Oradi verslaat RVV met 4-0

Oradi/Omnia behaalde vorige week maandag een fraaie 4-0 zege op RVV. De Aalsmeerse volleyballers staan met 48 punten stevig op de derde plaats in de tweede klasse D. Maar er zit meer in voor de rest van de competitie. De achterstand op NOVO bedraagt één punt en op koploper Spaarnestad vier. Oradi wíl ook meer – het team zit al twee jaar dicht tegen promotie aan.

In de Bloemhof zag het er niet naar uit dat het makkelijk zou gaan. Via 11-11 en 15-15 kwamen de Katwijkse gasten op 15-17 en was het tijd voor een time-out. Dat hielp direct. Via 18-17, 21-21 en 23-21 werd het 25-22.

Gouden greep
In de volgende set was het eenvoudiger. Oradi kreeg de smaak te pakken en wist mooie punten te scoren. Toch kwam RVV in een tussensprint nog enigszins terug, tot 18-16. Maar de Aalsmeerders lieten het niet meer lopen, 25-18.

Set drie verliep moeizaam. Fouten en misverstanden stapelden zich op en RVV kwam met 8-12 voor. Weer was een time-out de gouden greep. Toen het eenmaal 13-13 was drukte Oradi door, 25-17. De laatste set was een makkie. Jeroen Verhoeven begon te serveren en stopte er pas mee bij 14-2. Een lekker begin! En de match was over. De eindstand werd 25-11.

Donderdag speelt Oradi in de Scheg in Uithoorn tegen SAS '70.

Bron: Chantal van Hilst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel