Ouwe jongens krentenbrood op reünie VZOD

Het weerzien met oude bekenden zorgde voor de nodige geluksmomentjes bij de bezoekers aan de reünie van VZOD afgelopen zaterdag. Onder prima weersomstandigheden werd het feestje van de korfbalclub gehouden. De ontmoeting met elkaar stond centraal maar ook een demonstratiepotje van de selectie tegen Atlantis was onderdeel van het programma.

Zo'n 200 leden en oud-leden waren op het evenement afgekomen. Dat er naambordjes waren gemaakt was in bepaalde gevallen niet overbodig. Na elkaar zoveel jaren niet te hebben gezien was het soms best lastig om door de rimpeltjes, grijze (of geen) haren heen te kijken en elkaar te herkennen. Maar dan kwamen de verhalen en herinneringen als vanzelf boven drijven en was het weer 'ouwe jongens krentenbrood'.

De reünie was de aftrap van het jubileumjaar. In mei is er een speciale bijeenkomst voor relaties en in juni een slotfeest voor de hele vereniging.

Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Sursum Corda

(advertentie)

 

3 Reacties

 • Benjamin :

  Degene die vandaag deze getuigenis leest, zou met mij en mijn familie feest moeten vieren omdat het allemaal begon als een grap voor sommige mensen en anderen zeiden dat het onmogelijk was. Mijn naam is Benjamin
  en ik kom uit Rotterdam, maar ik ga met mijn vrouw naar Chicago, VS. Ik ben gelukkig getrouwd met twee kinderen en een lieve vrouw. Er gebeurde iets vreselijks met mijn familie, ik verloor mijn baan en mijn vrouw verliet mijn huis omdat ik niet voor mezelf en de gezinsbehoeften kon zorgen. van haar en mijn kinderen op dat moment. Ik slaagde er negen jaar in, geen vrouw om me te ondersteunen bij de verzorging van de kinderen. ik probeer testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar ze blokkeert mij om met haar te praten ik probeer met haar vriend en haar familieleden te praten maar weet nog dat iemand me kan helpen en ik heb de aanvraag later bij zo veel bedrijven ingediend maar ze hebben nog steeds niet gebeld ik tot een trouwe dag kwam die ik nooit zal vergeten in mijn leven. Toen ontmoette ik een oude vriend van mij aan wie ik al mijn moeilijkheden uitlegde en hij vertelde me over een geweldige man die hem helpt een goede baan te krijgen in de coca cola gezelschap en hij vertelde me dat hij een spellcaster is, maar ik ben een persoon die nooit in spellcaster gelooft maar ik besloot hem eens te proberen en Drigbinovia instrueerde me en liet me zien wat ik moest doen in deze zeven dagen na de lunch de spreuk. Ik volg alle instructies en doen wat hij vroeg of ik het goed wilde doen.Drigbinovia wist zeker dat alles goed ging en mijn vrouw zou me weer zien na het prachtige werk van Drigbonovia. Mijn vrouw belt me ​​met een onbekend nummer en verontschuldigde zich en ze vertelde me dat ze me echt mist en dat onze kinderen en mijn vrouw naar huis terugkeren. vandaag ben ik de manager van paragon-bedrijf in de VS. Ik adviseer je als je problemen hebt stuur een bericht naar deze e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of WhatsApp hem op +2348144480786 en je krijgt het beste resultaat. Neem dingen als vanzelfsprekend en het zal van u worden afgenomen. Ik wens je het beste.

 • Anja Vermeulen :

  Het was een geweldig feest met zoveel leden en oudleden. Dank Jaap voor de mooie foto's En Cees Wijnen, over vijf jaar een herkansing!

 • cees wijnen :

  de beelden spreken genoeg.
  zeker als je de vele oud leden op de plaatjes ziet..
  wat ik wel jammer vind ,dat de vele zangtalenten van 5 jaar geleden bij dit jubileum gemist konden worden.

Add a Comment