Schoolkinderen enthousiast gemaakt voor volleybal

Het door Oradi/Omnia georganiseerde schoolvolleybaltoernooi in De Proosdijhal kende louter winnaars. De dertien deelnemende teams met in totaal 71 spelers streden fanatiek om de punten en de eer van de school. Ze weten na zaterdag allemaal hoe leuk volleybal is en waar ze terecht kunnen als ze het vaker willen spelen.

Waar het Nederlands vrouwenteam op het WK in Japan het inmiddels tot de halve finales heeft geschopt, waren de sterren van de toekomst minstens zo gedreven. Waar deze kennismaking met de sport toe zal leiden is moeilijk te zeggen maar dat Oradi er zaterdag alles aan gedaan heeft om reclame te maken voor de sport en voor zichzelf, is wel helder.

Kinderen die er na een dagje volleybal geen genoeg van hadden, konden zich nog dezelfde dag aanmelden voor een gratis trainingsessie van de club of direct hun lidmaatschap aankondigen.

De prijzen in de vorm van wisselbekers werden als volgt verdeeld:

Groep 4: OBS De Zuidooster
Groep 5: Antonius Super Smashers
Groep 6: Samen Eén The Beachers
Groep 7/8: De Wegwijzer (Triade Hornmeer)
 
Foto's: niet alleen de spelers maar ook de ouderes leven fanatiek mee met het spel. Hier bij de onderbouw van Samen Eén. Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Schoonmaakbedrijf De Vries 
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel