Avondje Jones is avondje genieten

(advertorial) De internationale erkenning die het restaurant afgelopen jaar te beurt viel, straalt van Jones af op heel Kudelstaart. Opgenomen worden in de culinaire Gault&Millau gids, dat had eerder nog geen restaurant in de gemeente Aalsmeer voor elkaar gekregen.
 
Met zo’n 30 zitplaatsen is het heerlijk intiem tafelen in deze eetgelegenheid aan de randen van de Westeinder. Bij mooi weer worden ook de tafeltjes op het terras aan de voorzijde gedekt en kan er gedineerd worden onder toeziend oog van de Sint Jan.
 
Eigenaresse Joany Voorn deelt haar passie om gasten te verwennen met chef Sabrina en de rest van de crew. Die beleven het meeste plezier wanneer ze de vrije hand krijgen, laat Joany weten. Als de keuken lekker mag free-stylen, verschijnt volgens haar de ene na de andere fraaie creatie op het bord: “Presentatie draagt altijd bij aan de smaak.” 
 
De meeste gasten laten de menukaart links liggen en gaan voor het verrassingsmenu dat iedere twee maanden wisselt en naar keuze uitgebreid kan worden van drie naar negen gangen.
 
Momenteel heeft Jones via de website 'Heerlijk.nl' een aanbieding waarbij een viergangen verrassingsmenu kan worden gereserveerd. Wie dat via Heerlijk.nl doet, betaalt in plaats van €48,50 slechts €33,95. 
 
Een avondje Jones is een avondje genieten.
 
Restaurant Jones
Kudelstaartseweg 222, Kudelstaart
0297 341836
 
Foto: Joany (rechts), chef Sabrina (links) en medewerker Thomas (midden) heten u van harte welkom in het sfeervolle restaurant aan de Kudelstaartseweg. (Foto archief AV) Onder: een van de vele heerlijke creaties die onder leiding van Sabrina de keuken verlaten (foto Jones)

Geen reacties

Add a Comment