Bij Jeff & Steve’: passie voor het ambacht

(Advertorial) De haven van Kempers Watersport in Leimuiden is sinds 1 maart met ‘Bij Jeff & Steve’ weer een restaurant rijker. Twee vrienden met een droom realiseerden hier hun eigen stek. De ervaring die de jonge mannen opdeden in gerenommeerde restaurants in de omgeving komt hen hierbij goed van pas.

Met de boot, de auto of de fiets. Op welke manier je het rondje poel ook doet, ‘Bij Jeff & Steve’ ben je zeker van een paar goed bestede uurtjes voor lunch of diner. Het terras aan de plas is een van de mooiste en rustigste in de omgeving van de Westeinder.

Heilbot met zeekraal
De internationaal georiënteerde kaart toont twee driegangenmenu’s voor 35 euro. Met iedere maand weer een andere keuze. Voor dit weekend presenteren Jeff en Steve daarin als hoofdgerecht onder meer een op de huid gebakken heilbot met zeekraal en antiboise of een Amerikaanse steak met uiencompôte en Whiskyjus. 

Naast deze zeer voordelige keuzemenu's is er de vaste à la carte kaart met een keur aan gerechten. Eventueel uitgebreid met bijbehorend bier- of wijnarrangement.

Dat de mannen passie hebben voor het ambacht blijkt onder meer uit de zelf gemaakte limoncello die standaard bij het nagerecht wordt geserveerd. Maar ook uit de populaire ‘choco-salami’, een dessert volgens geheim recept, ooit gekregen van een oude dame uit Venetië. 

Bij Jeff & Steve
Herenweg 100 Aalsmeer/Leimuiden
0172 601967 / 06 11786376
www.jeffensteve.nl

Geen reacties

Add a Comment