Geoff’s verzorgt paasbrunch tijdens Open Fort Dagen

(Advertorial) Bij Bar Restaurant Geoff’s aan de Aalsmeerderdijk, vroeger bekend als eetcafé ‘De Walrus’, zwaait sinds twee jaar Geoff Premseler de scepter. Tijdens het paasevenement van Zeilfort Kudelstaart en Fort Aalsmeer verzorgt hij de brunch én de catering.

Het forten-evenement heeft als thema ‘Proef de Linie’ en waar kun je dat beter ervaren dan bij dit restaurant? Na een heerlijke brunch en een bezoek aan Fort Aalsmeer met het Crash museum, stap je zo vanaf Geoff’s terras op de boot. De pendeldienst van de Westeinder Rondvaart brengt de bezoekers beide paasdagen van Fort naar Fort. 

Verbinden
Chef-kok Premseler is erg enthousiast over dit evenement. “Het is een geweldige gelegenheid om bezoekers een programma te bieden wat nog nooit eerder vertoond is. Met elkaar het gebied verbinden, is ook mijn toekomstvisie.” 

Neem lekker buiten plaats op het vernieuwde terras met uitzicht op de Ringvaart en geniet van de speciale paasbrunch. Het uitgebreide buffet bestaat uit verse soep, luxe broodjes met diverse vis, vlees en eiergerechten. Reserveren voor de brunch is gewenst. Wanneer u geen gebruik wilt maken van de paasbrunch kunt u kiezen van de normale kaart met gerechten als lamskroketten van de buren of verse asperges uit Lijnden. 

Lokale producten
Gedreven vertelt de jonge chef-kok: “Ik maak zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Kaas van de lokale kaasboer bijvoorbeeld, of vlees van de lammetjes van hiernaast. Het is mijn droom om zoveel mogelijk originele producten te gebruiken en die op de Kamado-barbecue te bereiden. Maar het is ook mogelijk om een privé barbecue aan tafel te krijgen, of gebruik te maken van onze hout gestookte pizza oven. Deze zomer wil ik pizza en BBQ-workshops gaan geven.”

Naast de brunch in het restaurant, is Geoff’s ook de cateraar bij het Zeilfort Kudelstaart. Daar zijn koffie, thee, fris en licht alcoholische dranken verkrijgbaar en voor de lekkere trek is er een broodje Pulled Pork.

Programma
Het programma bij het Zeilfort Kudelstaart is heel divers. Er is een fototentoonstelling te bezichtigen, er kan een vaartocht gemaakt worden met de tjalk ‘Nooit Volmaakt’ of deelnemen aan een van de andere gratis activiteiten. En weer aangekomen bij de opstapplek, is het terras aan de Ringvaart een uitgelezen plek om nog even na te genieten met een drankje of een maaltijd.  

Het restaurant is beide dagen geopend.

Prijzen
Er zijn bij Geoff’s combinatietickets te koop à 55 euro per persoon. Dit ticket is inclusief de uitgebreide paasbrunch, entree van Fort Aalsmeer, Crash luchtoorlog- en verzetsmuseum ’40-’45 en de overtochten naar Zeilfort Kudelstaart en weer terug. 

Vanaf 13.00 uur is er elk heel uur een afvaart. Op het water kan er worden genoten van een prachtig stukje Ringvaart en Westeinder-natuur. De gratis parkeerplaats bij het Fort Aalsmeer ligt op loopafstand van de opstapsteiger. Ook de losse overtochten à €7,50 zijn te koop bij Geoff’s.

Bezoekers wordt deze dagen vriendelijk verzocht zoveel mogelijk op de fiets of met eigen boot te komen.

Dit verhaal is de tweede in een serie van vijf waarin we deze week aandacht besteden aan de open (paas)dagen van Zeilfort Kudelstaart. Morgen een verhaal over de 'Nooit Volmaakt', de tjalk die twee dagen lang zeiltochtjes maakt vanaf het fort. 

Tekst Mandy van der Zwaard, foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

 

 

Geen reacties

Add a Comment