Hoe draag jij je Laauw tas vandaag?

Het maakt niet uit wat je gaat doen of waar je naar toe gaat. Met een tas van Laauw ervaar je altijd de ultieme vrijheid. Je hebt geen zorgen om je looks want deze tassen zien er altijd elegant en tijdloos uit. Gemaakt van kwalitatief mooi leer en met meer dan voldoende opbergmogelijkheden. De enige vraag voor vandaag is: Hoe draag jij je tas vandaag?
 
Drie vrienden, één droom. Iets maken, uit het niets, voor iedereen. De jongens van Laauw ontmoeten graag nieuwe culturen en reizen dan ook de hele wereld over. Inspiratie vinden ze overal want de echte inspiratie, vinden ze, ervaar je als je plekken bezoekt waar je nog nooit eerder bent geweest. Daarom maken ze tassen die anders zijn, slimmer, en meer toegepast op andere behoeften. 
 
 Crossbody of op je rug?
De Vera Tan is een mooi voorbeeld van een hip tasje dat je op meerdere manieren kunt dragen. Als rugzak, crossbody of over de schouder, jij hebt alle vrijheid. Deze tas heeft een eigentijds en unisex design. Gemaakt van stoer rundleer met mooie details. Met het ruime hoofdvak en verschillende steekvakken is het een ideale tas voor alledaags gebruik.
 
Ook de stijlvolle Solaki is een heuptas, crossbody en schoudertas in één. Je draagt deze stijlvolle tas dus net als de Vera Tan gewoon zoals jij het wil. Met veel verschillende vakjes binnenin en buitenom heb je trouwens ook meer dan genoeg mogelijkheden om al belangrijkste spulletjes goed te organiseren. 
 
 De Fabrika; een rugtas met een unieke look
Of je nu kiest voor de Petrol of de Black uitvoering… je onderscheidt jezelf van de rest met deze Fabrika tas. Een unieke look, een wereldkaart voering binnenin en een oprolbare sluiting met flap-over. Deze tas is net anders dan alle andere rugzakken. Het kwalitatieve leer krijgt zijn eigen touch naarmate je hem langer draagt. Met veel verschillende opbergvakken heb je altijd genoeg ruimte. Deze ideale tas voor naar werk of kantoor, draag je over je schouder of gewoon op je rug. 
 
Ook op reis maak je je eigen keuze
Een weekendje weg of een verre reis vraagt natuurlijk om een stoere, stijlvolle tas. Maar dan wel een met meer dan genoeg ruimte voor al jouw spullen. De Tubani is zo’n tas. Gemaakt van mooi runderleer wordt deze tas nog mooier na elke trip. Met de verstelbare schouderband maak je de tas eenvoudig op jouw maat. Draag je je spullen liever over je schouder of in de hand? De stijlvolle schouderband is ook gewoon afneembaar!
 
 
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel