John Celie blij met nominatie

Ondernemer John Celie is onlangs met zijn bedrijf Groenland B.V. genomineerd voor de 'EY Entrepreneur Of The Year 2019' Nederland award. EY is een internationaal platform dat zich inzet voor het realiseren van een betere wereld.

Deze award wordt internationaal beschouwd als de meest prestigieuze ondernemersprijs. Een titel waarbij vernieuwend ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk wordt gezet en ondernemers worden aangemoedigd en ondersteund om het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen. In meer dan 60 landen worden de awards uitgereikt.

John Celie zegt enorm verrast te zijn met de nominatie en is vastebraden met het bedrijf zijn best doen om de Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award in de wacht te slepen. Hij noemt het een kroon op alles wat met Groenland B.V. is bereikt en een mooie kans om de sierteeltbranche nog beter op de kaart te zetten. 

Groenland B.V. is een holding waaronder bedrijven Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Greenpackers vallen. De ecologische manier van werken in de duurzaam gebouwde panden maakt Groenland B.V. koploper op het gebied van schoon produceren en groen ondernemen. Tevens staat naast de focus op het milieu de mens centraal.

Of John Celie de award daadwerkelijk in de wacht sleept, is nog even afwachten. De bekendmaking van de winnaars staat begin oktober gepland.

Foto: Peter Janmaat (Celieplant/Bouquetnet), Ingrid Celie (Groenland), John Celie (Groenland), Marieke Kopinsky (EY) en Machiel Gosschalk (EY) Foto EY

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment