Jones trots op vermelding in Gault&Millau

Restaurant Jones in Kudelstaart staat er weer in en daar zijn ze heel blij mee. De toonaangevende gids van Misset Horeca bevat 700 vaderlandse eetgelegenheden die zich onderscheiden en Jones is daar een van. Met een score van 12 punten, krijgt het restaurant van Joany Voorn een mooie beoordeling. 

“Wij zijn vorig jaar voor het eerst in de Gault&Millau gids opgenomen, en daarom was het voor ons weer spannend of we opnieuw in de gids zouden staan en met hoeveel punten. Wij zijn ook dit jaar ontzettend dankbaar voor de 12 behaalde punten en uiteraard onwijs trots op het resultaat.” 

Betrouwbaar
De missie van Gault&Millau Nederland is volgens directeur Godfried van der Lugt: “De Nederlandse gastronomie uit te lichten en liefhebbers van kwaliteit op het bord, met betrouwbare, onafhankelijke informatie de weg te wijzen naar de beste zaken die Nederland te bieden heeft. Talent, mooi ambachtelijk werk en creativiteit moeten we met z'n allen koesteren en belonen."

Dat het aan de Kudelstaartseweg gelegen Jones opnieuw in de gids genoemd wordt, is een bevestiging voor de inzet en het altijd streven naar perfectie van het hele team. Zowel in de bereiding van de gerechten, bediening als sfeer heeft Jones het duidelijk dik voor elkaar.

Foto's archief AV

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment