Ondernemersborrel met inhoud bij FC Aalsmeer

De Businessclub van FC Aalsmeer heeft donderdag 15 november al geruime tijd rood omcirkeld in de agenda staan. Gehoopt wordt dat vele ondernemers in Aalsmeer en omgeving deze avond eveneens vrij hebben gehouden om ‘acte de presence’ te geven in het clubhuis van de plaatselijke voetbalclub. Er wordt gezorgd voor een gevarieerd programma waarin netwerken, entertainment en informatieverstrekking hand in hand gaan.
 
De inloop met welkomstdrankjes is vanaf 19.00 uur, de officiële aftrap om 20:00 uur met een toespraak van Eef Niezing, voorzitter van FC Aalsmeer. Aansluitend neemt Businessclublid Arno Maarse van de firma Viva-Vino de aanwezigen mee in de wereld van wijn middels een leerzame wijnproeverij.
 
Vervolgens komen twee bekende en succesvolle ondernemers uit Aalsmeer aan het woord. Karin Eveleens van Eveleens Makelaardij en Bob IJpelaar van de Van Vliet Groep, onlangs genomineerd voor Ondernemer van het Jaar. Beide sprekers vertellen wat hen inspireert en bezig houdt en waarom ze succesvol zijn als ondernemer. 
 
Ook zijn er nog korte ‘elevator pitches’ van twee nieuwe leden van de businessclub FC Aalsmeer, te weten InXpress en SYS. 
 
Daarna neemt de bekende DJ Joost van Belzen de regie over met de verzorging van sfeervolle muziek. Onder het genot van de nodige (gratis) hapjes en drankjes kan de rest van de avond naar hartenlust nagepraat en genetwerkt worden. 
 
Het clubhuis is gelegen op het sportcomplex van FC Aalsmeer aan de Beethovenlaan. Klik voor meer informatie over de businessclub op onderstaande advertentie.
 
Foto archief AV
 
(advertentie)
 

Geen reacties

Add a Comment