Renaissance Hotel legt rode loper uit

Met de beloofde 'Grande Opening' had het Renaissance Hotel niets teveel gezegd. Lichtkanonnen vuurden vrijdagavond hun zoeklichten door het wolkendek boven het Schinkelbos zodat van veraf zichtbaar was waar het feestje zich precies bevond. Een welkom door steltlopende fauns en een cocktail bij binnenkomst, ja de rode loper was genereus uitgelegd voor de vele genodigden hier op de hoek van de Takkade en de Bosrandweg.

Zo'n tweehonderd gasten vierden de komst van dit 250 kamers tellende Renaissance Hotel mee. Onder hen zakelijke relaties maar ook mensen uit het bedrijfsleven en het gemeentebestuur van Amstelveen en Aalsmeer. Waar de voltallige gemeenteraad was uitgenodigd, was alleen het CDA (foto onder) met een flinke delegatie aanwezig. Niet voor het eerst dat zij hier voet over de drempel zetten, want kort na de oplevering in september was de partij ook al eens te gast voor een bedrijfsbezoek.

Schilderij
De gasten werden verwend met een walking dinner waarbij er veel gevraagd werd van keuken- en bedienend personeel. Origineel en bovenal vriendelijk opgediend, zeer smaakvol en meer dan genoeg met als hoogtepunt het dessert wat als klodders verf van een impressionistisch schilderij op het buffet leek te zijn uitgestrooid. Tussendoor trok de muziek van The Party Crashers (foto bovenaan) het bezoek de dansvloer op, werden er rondleidingen gegeven en konden strepen worden gezet op een kunstwerk in wording waarmee het thema van de avond: 'A Walk in the Woods' verbeeld werd.

Gestrande passagiers
Trots toostten hoteleigenaar Martin Lindelauf en zijn compagnon Bas Blommaart op de toekomst van het Renaissancehotel. De twee zitten nog vol plannen en bruisen net zo van ambitie als de champagne in hun glazen deze avond. De festiviteiten hielden aan tot middernacht. Tot verwondering en vermaak van een groep op Schiphol gestrande passagiers die hier werd ondergebracht en zo toch nog een amusant einde van hun dag beleefde.

Foto's en tekst Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Telefoonmaken.nl

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment