Telefoonmaken.nl pakt uit met ‘outlet sale’

(Advertorial) Komende vrijdag mag dan te boek staan als ‘Black Friday’, bij Telefoonmaken.nl is het zaterdag voordeel scoren. Bedoeld als start van het kerstaankoopseizoen grijpt een groeiend aantal Nederlandse middenstanders de gelegenheid aan als dag van spectaculaire uitverkoop. Jessica Colijn van Telefoonmaken.nl maakt er zaterdag een ‘outlet sale’ van, waarbij telefoons en tablets tegen onwaarschijnlijk lage prijzen verkocht worden. Bijvoorbeeld een refurbished iPhone voor 50 euro. “Zie het maar als een speciale sinterklaasverkoopdag,” aldus Jessica.
 
Van de J.P. Thijsselaan naar de Lakenblekerstraat is hemelsbreed een paar honderd meter. Op het bedrijventerrein Hornmeer vond Jessica Colijn van Telefoonmaken.nl een perfect nieuw onderkomen nadat ze haar huis en daarmee ook haar telefoonreparatieplaats had verkocht. “Een uitstekende locatie, ik ben blij dat ik nu hier zit. Net als in de Thijsselaan een zichtlocatie langs een doorgaande weg met parkeerplaatsen direct voor de deur. En dankzij de vele bedrijven om me heen heb ik een totaal nieuwe klantenkring aangeboord,” aldus de techneut die ook blij is met de andere ondernemers in het bedrijfsverzamelgebouw. “Het is een stuk gezelliger dan in mijn eentje.”
 
Los van het werk
Een ander voordeel is dat privé en werk nu gescheiden zijn. Dat had ze veel eerder moeten doen, geeft ze grif toe: “Vaak begon ik al om zes uur ’s ochtends met reparaties omdat mijn man ook vroeg naar zijn werk ging. Met een bedrijf aan huis kom je nooit helemaal los van het werk. Dat is nu gelukkig anders. Om vijf uur trek ik de deur achter me dicht en is de werkdag klaar.”
 
Vanuit een tijdelijke woning, verhuizen Jessica en haar partner nog voor het eind van dit jaar naar Friesland. Een totaal andere wereld maar tegelijk een afstand die ze niet als onoverkomelijk ziet: “Het is een uurtje rijden dus dat is goed te doen. En heerlijk om na het werk uit de drukte te zijn.”
 
Absolute bodemprijzen
Maar komende zaterdag hoopt ze juist dat het extra druk wordt als haar voorraad mobieltjes en tablets in de uitverkoop gaat. “Ik heb momenteel teveel in de kast liggen en zie de outlet sale als een mooie manier om er vanaf te komen. De iPhones 5S  en Samsung S5 gaan voor 50 euro weg. Dat zijn absolute bodemprijzen. Maar ook de nieuwere types gaan in de aanbieding: de iPhone 7 is er al voor 299 euro en de Samsung S8 voor 350 euro. Verder geef ik tien procent korting op overige accessoires als kabeltjes en hoesjes.”
 
Wie van de spectaculaire kortingsactie wil profiteren, doet er verstandig aan om vroeg aanwezig te zijn. Telefoonmaken.nl is zaterdag geopend van 08:00-14:00 uur.
 
Telefoonmaken.nl
Lakenblekerstraat 31
1431 KE Aalsmeer
0297 548716
 
Tekst en foto's Arjen Vos
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel