Uitgeloot? Westplas Mavo heeft nog plek

(Advertorial) Het is de tijd waarin kinderen van groep 8 een keuze moeten maken voor een middelbare school. De open dagen zijn geweest, de inschrijvingen de deur uit waarna de meeste kinderen opgelucht adem konden halen toen de bevestiging kwam dat ze geplaatst zijn op de school van hun voorkeur. Er zijn er ook die uitgeloot werden omdat het aantal aanmeldingen gewoon het aanbod oversteeg. De Westplas Mavo laat weten voor deze kinderen nog wel plaats te hebben. Dinsdag 17 en woensdag 18 april staat de school open om in te schrijven of voor een nadere kennismaking.
 
De Westplas is een moderne overzichtelijke en gezellige school waarin de leerlingen veel leren. Niet alleen in het klaslokaal, ook daarbuiten, want de Westplas vindt het belangrijk dat er uitjes en activiteiten worden georganiseerd. Ook daar leren kinderen van, is de stelregel.
 
Businessklas
Naast de reguliere lessen biedt de Westplas Mavo projectonderwijs en de inmiddels gerenommeerde businessklas aan. Leerlingen leren al doende wat het is om een bedrijf op te richten en te runnen.
 
iPad
In de onderbouw werken alle kinderen met een iPad. Daarmee wordt de mogelijheid geboden om onderwijs op maat te maken. Iedereen kan zo in het eigen tempo en op het eigen niveau het onderwijs volgen.
 
Doorstroom naar Havo
En hoewel de Westplas een Mavo is, bestaat de mogelijkheid om na het tweede leerjaar door te stromen naar de Havo. De ervaring van de afgelopen jaren is dat vijftien procent van de onderbouwleerlingen die stap maakt. Alle leerlingen maken evenveel kans.
 
Morgen en overmorgen staat de school open om kinderen nader te informeren en/of in te schrijven. Tussen 15:00 en 17:00 uur kan men daarvoor terecht aan de 1e J.C. Mensinghlaan 40. Meer informatie is te vinden op de website van de school: wellantwestplasmavo.nl
 

Geen reacties

Add a Comment