Wijn proeven en bijpraten op businessborrel

De ontvangst met fruitige frambozenprosecco was een smakelijk opwarmertje voor de ondernemersborrel gisteravond bij FC Aalsmeer. Ondanks de publiciteitscampagne bleef het aantal ondernemers ietwat achter bij de verwachtingen, maar desondanks was er een prima sfeer waarin 'genetwerkt' werd, sprekers hun verhaal deden en er een uitgebreide wijnproeverij was. Ceremoniemeester was Arno Maarse (op de foto links) die op vriendelijke wijze de onderdelen van de avond aan elkaar verbond.

Voorzitter van de voetbalclub Eef Niezing trapte de avond af met een presentatie over de club. Met name de jeugd draait lekker, zo hoorden de aanwezigen, al is er wel enige spanning te bespeuren in de zondagtak die in ledenaantal terugloopt. Een uitdaging voor de club om dat evenwicht te herstellen.

Daarna was het de beurt aan Karin Eveleens die zich onterecht zorgen maakte of haar spreekbeurt wel inspirerend genoeg was, zoals was aangekondigd. Ze kon gerust zijn. In vlot tempo schetste ze de 27-jarige geschiedenis van haar makelaarsbestaan. Wat daarvan vooral bij de toehoorders bleef hangen was de enorme gedrevenheid en passie die Eveleens heeft voor het vak, haar medewerkers en voor Aalsmeer.

Soepel
Vervolgens werden de flessen van hun kurk beroofd en kon er wijn geproefd worden. Wijnhuis Viva-Vino deed bepaald niet kinderachtig en had een grote variatie wijnen uitgestald waaruit naar hartenlust glaasjes getest mochten worden. Wit, rood, bubbels of niet; keuze genoeg en met een glas in de hand ging het netwerken een stuk soepeler, zo ondervonden de aanwezigen. Visitekaartjes werden uitgewisseld, verbindingen gemaakt. Daarna was het woord aan Bob IJpelaar, directeur van Van Vliet Containers, die over zijn bedrijf en visie op ondernemerschap vertelde en volgden er nog wat 'pitches' van nieuwe leden van de Businessclub van FC Aalsmeer. Tot slot werd de avond muzikaal afgerond met stemmige muziek.

Een geslaagde avond die meer bezoekers had verdiend. Maar soms gaat kwaliteit boven kwantiteit. En met die kwaliteit zat het deze avond meer dan goed.

Tekst en foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel