Wintermarkt in decembersfeer

Tussen 10.00 en 17.00 uur staat er morgen rond het Molenplein en in de Zijdstraat een flink aantal kramen met onder meer etenswaren en cadeaus. Ook brengt de Kerstman 's middags een bezoek aan de Wintermarkt.

Een aantal winkeliers is ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Wintermarkt wordt de kerstgedachte hoog gehouden, daarom is een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig. Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes op het Molenplein worden winterse gerechten zoals erwtensoep, glühwein, oliebollen, lekkere broodjes, warme chocolademelk of een speciaal winterbiertje geserveerd. 

Kinderen kunnen met begeleiding van het promoteam geheel gratis een kerststukje maken bij de kraam voor de (nu nog) leegstaande winkel in de Zijdstraat 31. 

De Wintermarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op meeraalsmeer.nl. Of klik op onderstaande advertentie.

Foto: Bijschrift foto: kinderen mogen tijdens de Wintermarkt gratis een kerststukje komen maken, foto Meer Aalsmeer

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment