face2reality

Van foto tot tastbaar model bij face2reality

3D-printen is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Overal hoor je over nieuwe ontwikkelingen. In de bouw, het bedrijfsleven, offshore, medische wereld, maar ook bij particulieren wordt het steeds bekender.

Een van die nieuwe ontwikkelingen is 3D-fotoscannen van mensen en dieren. Met als resultaat een 3D-geprint (borst)beeldje. En dat kan sinds kort ook in Kudelstaart bij het bedrijf face2reality.

Uniek kunstwerk
Drijvende kracht achter face2reality is Paulien Beumer, die onlangs deze uitdaging is aangegaan. Zij maakt met de nieuwste 3D-fotoscantechnonologie,  en in samenwerking met cad2reality voor het 3D-printen, een borstbeeld van een geliefde, familie, kinderen, zakenrelaties en zelfs (huis)dieren. Deze beelden zijn 3D-geprint in fullcolour en op ieder gewenst formaat.

Geen foto meer aan de muur maar een beeld voor op de kast. Een 3D-beeldje is een uniek kunstwerk en nog nauwelijks op de markt verkrijgbaar. Om mensen kennis te laten maken met deze nieuwe technologie is face2reality te vinden op beurzen en evenementen met een mobiele 3D-scanfoto-opstelling. Paulien Beumer kan ook ingehuurd worden voor zakelijke bijeenkomsten.

Opening 10 mei 
Zaterdag 10 mei is de officiële opening van face2reality aan de Mijnsherenweg. Tussen elf en vier uur is iedereen van harte welkom om binnen te wandelen om te zien hoe dit 3D-fotoscannen en 3D-printen in zijn werk gaat. 

face2reality
Mijnsherenweg 33
1433 AP Kudelstaart
0297-366576

info@face2reality.nl
www.face2reality.nl
Facebook